Obvestilo o obdelavi osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdelujemo s ciljem izvedbe učinkovite komunikacije.

Upravljavec osebnih podatkov je ZASEBNA PSIHOTERAPEVTSKA PRAKSA, NATALIJA MUZICA AMBROŽIČ, S.P., Cesta v Pregavor 3A, Izola.

Vaši osebni podatki (ime, priimek, elektronski naslov, telefon, sporočilo ki ste nam jih zaupali, bodo hranjeni in obdelovani izključno v skladu z veljavnimi predpisi s področja varovanja osebnih, ter uporabljeni samo za namene, za katere ste nam jih posredovali. Vaše osebne podatke lahko obdelujejo tudi pogodbeni obdelovalci, s katerimi imamo podpisano pogodbo o obdelavi osebnih podatkov in so zavezani k varovanju osebnih podatkov na enakem nivoju, kot smo sami.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi vaše privolitve vse do vašega preklica ali do zaključka obdelave zaradi dokončanja namena, za katerega je bila privolitev dana. Hranili jih bomo največ 1 leto po njihovem prejemu.

Pravico imate, da svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov kadarkoli prekličete. Prav tako lahko pridobite informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov, zahtevate popravek, izbris ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov ali zahtevate prenos vaših osebnih podatkov. Vse to lahko storite tako, da nas kontaktirate na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefonsko na: 040 825 970.

V primeru, da ne boste zadovoljni z našimi odgovori v zvezi z vašimi pravicami glede varstva osebnih podatkov, imate možnost vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, 01 230 97 30 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..